Menu Close

„KAČIUKŲ“ IŠVYKA Į ZOOLOGIJOS SODĄ

Prienų lopšelio-darželio „Pasaka“ „KAČIUKŲ“  grupė  dalyvavo  Kauno zoologijos sodo organizuojamojoje akcijoje „Gilė-2017, kuri šiemet buvo jau dešimtoji. „Kačiukai“, padedami auklėtojų ir tėvelių rinko giles, kurių pavyko surinkti 21 kg., Šiomis  mūsų surinktomis gilėmis džiaugsis zoologijos sodo gyvūnai.  2017m. Spalio 17d. Vykome į Kauno zoologijos sode surengtą šventę „Gilė-2017“. Kad nebūtų liūdna važiuoti, kartu  pasikvietėme važiuoti grupės kaimynus, tai yra „Voveriukų“ ir „pelėdžiukų“ grupės.

Vaikščiodami po zoo sodo ekspozicijas pamatėme įvairiausių gyvūnų: mus pasitiko stumbras, dvikupris kupranugaris. Pamatėme guanaką, kamerūninę ožką, įvairių ožių rūšių, du brolius liūtus-karalius. Smagu buvo pabėgioti prie tvoros su arktiniu vilku.  Stebėjome kaip beždžionėlės valgo. Su „ranka“ mums mojavo gražuolis ruonis.

Džiaugiamės aplankę Kauno zoologijos sodą. Parsivežėme daug įspūdžių ir gerą nuotaiką.  Tikėkimės, kad galbūt tai taps tradicija ir kitais metais vėl dalyvausime šioje gražioje akcijoje  bei pavyks surinkti daugiau gilių.

Ačiū  auklėtojoms už suteiktas gražias akimirkas mūsų vaikams.

Mama Jurgita